U Murskom Središću 77-godišnjaku iz džepa hlača ukraden novčanik

Slika /ILUSTRACIJE MUP NOVE 2021/Grb MUP jakna.jpg

Središćanski policajci u sklopu kriminalističkog istraživanja kaznenog djela teške krađe intenzivno tragaju za počiniteljem, dok će se nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznena prijava

Foto: Ilustracija

Jučer, 18. srpnja policijski službenici Policijske postaje Mursko Središće zaprimili su kaznenu prijavu 77-godišnjaka zbog počinjenja kaznenog djela teške krađe na njegovu štetu.     
 
Iz zaprimljene prijave te dosad provedenim kriminalističkim istraživanjem proizlazi kako se oštećeni jučer, 18. srpnja oko 15 sati biciklom dovezao u Mursko Središće, Ulicu Sitnice kako bi se s mještanima dogovorio oko prodaje krumpira. Nakon kraćeg razgovora oštećeni se odlučio vratiti do bicikla kojeg je ostavio naslonjenog na drvo. U trenutku kada je uzimao bicikl nepoznata djevojka prišla mu je s leđa te iz stražnjeg džepa hlača ukrala novčanik, a potom pobjegla u naselje. Nakon kraćeg vremena oštećenom je na ulici prišao nepoznati mladić te mu vratio novčanik. Pregledom novčanika 77-godišnjak je utvrdio kako mu nedostaje više desetaka eura.
 
Središćanski policajci u sklopu kriminalističkog istraživanja kaznenog djela teške krađe intenzivno tragaju za počiniteljem, dok će se nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznena prijava.
 

Priopćenja | Kaznena djela i zakon