U osnovnoj školi Goričan županijsko natjecanje" SIGURNO U PROMETU 2023."

Slika /FOTOGRAFIJE_shk/AA Nove/Ilustracije/djeca biciklisti.JPG

Uz djelatnike HAK-a, volontere Autokluba Čakovec, nastavnike osnovnih škola i sudjelovat će i policijski službenici Policijske uprave međimurske

Foto:Ilustracija

Županijsko natjecanje pod nazivom "Sigurno u prometu 2023." u organizaciji HAK-a i Auto kluba Čakovec provesti će uz djelatnike HAK-a, volontere Autokluba Čakovec, nastavnike osnovnih škola i policijski službenici Policijske uprave međimurske.
 
Natjecanje će se održati u petak 5. svibnja 2023. godine u vremenu od 8 do 13 sati u Osnovnoj školi Goričan. U svim osnovnim školama Međimurske županije provedena su natjecanja za izbor ekipa koje će predstavljati školu, kod djece uzrasta od 9-12 godina starosti. Ekipu svake škole čine dvije djevojčice i dva dječaka koji se natječu u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. Na natjecanje je prijavljeno 8 osnovnih škola sa 32 učenika.
 
U Osnovnoj školi Goričan, gdje će se održavati županijsko natjecanje "Sigurno u prometu 2023.", u provedbu natjecanja uključiti će se voditeljica poslova prometne policije, policijska službenica za poslove prometne policije (teoretski i praktični dio testiranja) te policijski službenik za preventivu u cestovnom prometu Postaje prometne policije Čakovec koji će obavljati fizičko upravljanje prometom i ostale zadaće na poligonu, kao i sa Mobilnim preventivnim centrom ispred Osnovne škole Goričan, gdje će promidžbenim materijalima i razgovorom educirati poželjna ponašanja u prometu.
 
           Za spomenuto natjecanje predviđena je slijedeća satnica:
  • 8 do 8,30 sati okupljanje
  • 8,30 do 8,50 sati obraćanje ravnatelja i gostiju te prigodni program
  • 8,50 do 9 sati upoznavanje sudionika o odvijanju natjecanja
  • 9 do 12 natjecanje
  • 12 do 12,30 proglašenje pobjednika


Najave | Društvo i zajednica