U prometnoj nesreći ozlijeđen 32-godišnji vozač Peugeota 308

Slika DANIJELA%20TURK%202019/PN%20Zebanec%20Selo%20i%20%C5%A0trukovec.JPG

Zbog neprilagođene brzine prilikom izlaska iz blagog zavoja vozač je izgubio nadzor nad upravljanjem te je u zanošenju izletio izvan kolnika, gdje je u nastavku kretanja prednjim dijelom automobila udario u cestovni jarak, a potom je došlo do višestrukog prevrtanja

Foto: PU međimurska

U subotu, 26. prosinca 2020. godine oko 11 sati i 30 minuta na županijskoj cesti između Zebanec Sela i Štrukovca, dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen 32-godišnji vozač osobnog automobila.

Upravljajući Peugeotom 308, čakovečkih registarskih oznaka, kolnikom spomenute prometnice pod utjecajem alkohola od 0,68 promila, uslijed neprilagođene brzine prilikom izlaska iz blagog zavoja, izgubio je nadzor nad upravljanjem te u zanošenju izletio izvan kolnika. U nastavku kretanja prednjim dijelom automobila udario u cestovni jarak, a potom se višestruko prevrnuo.
           
Ozlijeđeni vozač vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje mu je pružena liječnička pomoć, dok će se težina ozljeda naknadno okvalificirati.

Pisane vijesti | Promet i vozila