U prometnoj nesreći ozlijeđen 64-godišnji vozač mopeda

Slika FOTOGRAFIJE_shk/AA%20Nove/Ilustracije/Prometna%20Savska%20Ves.JPG

Ozljeđeni vozač mopeda vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u čakovečku bolnici te će se njegove ozlijede naknadno okvalificirati

Foto: PU međimurska

Jučer, 5. rujna 2019. godine oko 14 sati i 40 minuta u Savskoj Vesi dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen 64-godišnji vozač mopeda.

Na raskrižju Ulice Josipa Bajkovca i odvojka istoimene ulice, vozač mopeda marke i modela TGB R50 X, čakovečke registarske oznake, rođen 1955. godine, upravljajući kolnikom Ulice Josipa Bajkovca te nailaskom na spomenuto raskrižje obavljao je skretanje ulijevo na kolnik odvojka, a da pritom nije propustio vozilo koje dolazi iz suprotnog smjera te zadržava smjer kretanja. Tom prilikom došlo je do frontalnog sudara mopeda i Mazde 6, čakovečkih registarskih oznaka, kojom je upravljala 35-godišnja vozačica. Nakon sudara došlo je do prevrtanja mopeda i pada vozača na kolnik.

Ozlijeđeni vozač mopeda vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u čakovečku bolnici te će se njegove ozlijede naknadno okvalificirati.

Zbog očevida prometne nesreće od 14.55 do 16.15 sati spomenuta dionica prometnice u Ulici Josipa Bajkovca bila je zatvorena za sav promet, a koji se u to vrijeme odvijao obilaznim prometnicama. 

Vozač mopeda prekršajno će se sankcionirati.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila