U prometnoj nesreći ozlijeđena vozačica i putnik iz osobnog automobila

Slika /ILUSTRACIJE PU MEĐIMURSKA/IMG_5548.JPG

Zbog neprilagođene brzine 22-godišnji vozač BMW-a u zavoju je prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, gdje je prednjim dijelom automobila udario u prednji bočni dio  Renault Twinga

Foto: Ilustracija

U petak, 23. prosinca 2022. godine oko 11:20 sati na županijskoj cesti između Totovca i Savske Vesi, dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđeni 49-godišnja vozačica osobnog automobila te 77-godišnji putnik.

Vozač rođen 2000. godine upravljao je BMW-om serije 3, čakovečkih registarskih oznaka te je zbog neprilagođene brzine u zavoju prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, gdje je prednjim dijelom automobila udario u prednji bočni dio  Renault Twinga, čakovečkih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljala 49-godišnja vozačica.  Uslijed siline udara oba automobila izletjela su izvan kolnika na travnatu površinu.

Vozilom hitne medicinske pomoći 49-godišnja vozačica i 77-godišnji putnik iz Renault Twinga prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje im je pružena liječnička, dok će kvalifikacija ozljeda biti poznata nakon zaprimanja liječničke dokumentacije.
 

Priopćenja | Promet i vozila