U prometnoj nesreći u Štefancu ozlijeđen 41-godišnji vozač automobila

Slika /2024/PN Štefanec 24012024.png

Ozlijeđeni vozač vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u čakovečku bolnicu, gdje mu je pružena liječnička pomoć, dok će se ozljede naknadno okvalificirati

Foto: PU međimurska

Jučer, 24. siječnja oko 6:40 sati u Štefancu na raskrižju Ulice Matije Gupca i državne ceste broj 20, dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen 41-godišnji vozač osobnog automobila.
 
Vozač rođen 1986. godine upravljao je teretnim automobilom, čakovečkih registarskih oznaka, Ulicom Matije Gupca te dolaskom do raskrižja s državnom cestom, a koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao u raskrižje skrećući udesno, a da nije propustio sva vozila koja se kreću tom prometnicom. Uslijed opisane situacije prednjim bočnim dijelom teretnog automobila udario u stražnji bočni dio osobnog automobila, varaždinskih registarskih oznaka, kojim je državnom cestom upravljao 41-godišnji vozač. Nakon udara došlo je do zanošenja osobnog automobila te izlijetanja izvan kolnika na travnatu cestovnu kosinu.
 
Ozlijeđeni vozač osobnog automobila vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u čakovečku bolnicu, gdje mu je pružena liječnička pomoć, dok će se ozljede naknadno okvalificirati. Nakon zaprimanja liječničke dokumentacije slijedi pravna kvalifikacija događaja (prekršajna ili kaznena odgovornost vozača teretnog automobila).
 

Priopćenja | Promet i vozila