Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma predano 80-tak kilograma plastičnih čepova

  • Slika /2023/Čepovi 22082023/Čepovi (1).JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

U proteklih nekoliko mjeseci zaposlenici i umirovljenici Policijske uprave međimurske, kao i mnogi građani koji su se priključili humanitarnoj akciji, prikupili su zavidnu količinu plastičnih čepova

Foto: PU međimurska

U utorak, 22. kolovoza u prostorijama Policijske uprave međimurske predsjedniku Udruge oboljelih od leukemije i limfoma, Emilu Viboviću ponovo je predana zavidna količina sakupljenih plastičnih čepova (80-tak kilograma). Sada već davne 2014. godine djelatnici Policijske uprave međimurske uključili su se u provođenje ove hvale vrijedne akcije. Značaj akcije odmah su prepoznali i umirovljeni djelatnici, ali i mnogi drugi građani te su se priključili akciji.

Sakupljajući plastične čepove štitimo svoj prirodni okoliš te humanitarno djelujemo tako što članovima Udruge oboljelih od leukemije i limfoma, pomažemo u nabavci skupocjenih lijekova. U ovu akciju uistinu se mogu svi uključiti, jer sve što treba učiniti, jeste prikupiti što više plastičnih čepova s boca. Mogu se sakupljati različiti ambalažni čepovi, kao što su čepovi od boca vode, sokova, jogurta, ulja, omekšivača i mnogi drugi.

Svi koji žele saznati dodatne informacija o akciji sakupljanja čepova te o Udruzi oboljelih od leukemije, ili se žele aktivnije uključiti u rad Udruge, mogu kontaktirati predsjednika Vibovića na broj mobitela 091/508-8486 ili posjetiti internetske stranice Udruge, odnosno Facebook.

Pozivamo vas da i nadalje marljivo sakupljate čepove, čime čuvate svoj okoliš te pomažete najpotrebitijima.
 

Pisane vijesti | Društvo i zajednica