Uhićen mladić zbog sumnje da je provalio u privatno poduzeće

Slika 192%20-%20FOTOGRAFIJE/POLICIJA%20-%20LAPTOS/DSC03633.JPG

Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave međimurske zaprimio je dojavu o provali u privatno poduzeće u Macincu

Foto: Ilustracija

Danas (21. lipnja 2019.) u 1 sat i 10 minuta Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave međimurske zaprimio je telefonsku dojavu građana iz koje proizlazi da tri nepoznate osobe utovaruju neke predmete u crveni osobni automobil iz kruga privatnog poduzeća u Macincu. Na mjesto događaja upućeno je nekoliko policijskih ophodnji. Jedna od ophodnji u Nedelišću uočava crveni „VW Polo“, čakovečkih registarskih oznaka, čiji se vozač ne zaustavlja na upućene svjetlosne i zvučne signale već nastavlja vožnju prema mjestu Pušćine. Nakon kraće potjere u Školskoj ulici, policijski službenici pronalaze napušteni „Polo“ u čijem se prtljažnom prostoru nalazi razni otpadni nehrđajući čelik.

Pregledom šire okolice lokacije pronalaska osobnog automobila policijski službenici pronašli su 22-godišnjaka s područja općine Pribislavec, za kojeg se sumnja da je provalio u ograđeno dvorište privatnog poduzeća u Macincu i ukrao razni metalni otpad. Mladić je uhićen te je uz primjenu sredstava prisile priveden u službene prostorije.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja.
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon