Uhvaćen ubrzo nakon provale

Slika /FOTOGRAFIJE_shk/AA%20Nove/Ilustracije/Provalnik.jpg

U utorak, 7. siječnja, malo iza 1 sat,  u Čakovcu, Ulici kralja Tomislava, nepoznati počinitelj pokušao je provaliti u ugostiteljski objekt tako da je uzeo stolicu i razbio staklo na ulaznim vratima, ali su ga u dovršenju kaznenog djela spriječili građani, nakon čega se dao u bijeg.

Foto: Ilustracija
 
U utorak, 7. siječnja, malo iza 1 sat,  u Čakovcu, Ulici kralja Tomislava, nepoznati počinitelj pokušao je provaliti u ugostiteljski objekt tako da je uzeo stolicu i razbio staklo na ulaznim vratima, ali su ga u dovršenju kaznenog djela spriječili građani, nakon čega se dao u bijeg.  Policijski službenici su brzom intervencijom, nekoliko minuta kasnije, u blizini, uz uporabu sredstava prisile, uhitili 39-godišnjaka sa šireg područja grada Čakovca.
Materijalna šteta će se utvrditi naknadno.
        
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je ta osoba počinila Tešku krađu te je protiv njega podnijeta kaznena prijava, nadležnom državnom odvjetniku.
 
Također se sumnja da je isti muškarac ranije tijekom noći u Čakovcu, na Trgu Republike, ušao kroz otvorenu ceradu u ugostiteljski objekt te iz kase ukrao novac, a iz hladnjaka razna pića.
 
Policijska uprava međimurska zahvaljuje građanima na pravovremenoj reakciji i pomoći kod hvatanja počinitelja kaznenog djela.    

Stranica