Uhvaćeni i zatvoreni provalnici

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/brava.jpg

Foto: Ilustracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da su 24, 20 i 19-godišnjaci s područja općine Pribislavec sudjelovali u četiri teške krađe.  

 

Naime, između 19. prosinca 2018. godine i 2. siječnja, u Čakovcu, Sajmišnoj ulici  su 24 i 20-godišnjak provalili u drveni objekt privatne tvrtke te ukrali razni alat.

Nadalje, između 2. i 4. siječnja, u Pribislavcu, Ulici bana Josipa Jelačića je 20- godišnjak provalio u prostorije sportskog društva te ukrao agregat, zvučnik i razni alat.

Na isto mjesto je 20-godišnjak provalio i tijekom noći s 4. na 5. siječnja (s petka na subotu) te ukrao razna alkoholna pića.

Da bi, na kraju, između 5. i 7. siječnja u Pribislavcu, Ulici braće Radić, 20 i 19-godišnjak provalili u kontejnere na gradilištu te ukrali razni alat, plastične kanistre sa gorivom i nekoliko desetaka drvenih letvi.

 Ukupna materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna.

Dio ukradenih predmeta je oduzet i vraćen vlasnicima.

 

Protiv 24, 20 i 19-godišnjaka su podnijete kaznene prijave zbog kaznenih djela Teških krađa, nadležnom državnom odvjetniku te su predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.



Stranica