Uspješna suradnja društva "Naša djeca" iz Donje Dubrave i preloške policije

  • Slika /2024/DONJA DUBRAVA PREVENCIJA PP PRELOG 07072024/2.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Najmlađi posjetitelji informativnog punkt policije educirani su o pravilnom kretanju u cestovnom prometu u svojstvu pješaka i vozača bicikla, s posebnim osvrtom na zakonsku obvezu korištenja reflektirajuće materije i zaštitne kacige

Foto: PU međimurska

Jučer, 7. srpnja u prijepodnevnim satima u Donjoj Dubravi, temeljem dosadašnja vrlo dobre suradnje te na poziv predsjednice društva "Naša djeca" Viktorije Mikor i pročelnice Općine Donja Dubrava Monike Žinić, policijski službenici Policijske postaje Prelog na prostoru Sportskog kampa „Krbulja“ uspostavili su informativni punkt na kojem su predstavili razne preventivne aktivnosti međimurske policije.
 
Na informativnom punktu posjetitelji su upoznati s različitim preventivnim aktivnostima policije, kojom prilikom su im pruženi odgovori na mnogobrojna pitanja iz domene rada policije, a ujedno su im i prezentirani aktualni natječaji Ministarstva unutarnjih poslova za zanimanje policajac/policajka.
 
Svim posjetiteljima punkta omogućeno je razgledavanje vozila Mobilnog preventivnog centra policije i osnovne opreme koju koristi policija, što je posebice kod djece izazvalo veliku zainteresiranost. Posjetiteljima su upoznati sa samozaštnim mjerama iz domene prevencije imovinskih delikata (krađe, provale i sl.).
 
Najmlađi posjetitelji informativnog punkt policije educirani su o pravilnom kretanju u cestovnom prometu u svojstvu pješaka i vozača bicikla, s posebnim osvrtom na zakonsku obvezu korištenja reflektirajuće materije i zaštitne kacige. Svako dijete nakon edukacije primilo je na dar reflektirajuće promotivne materijale koji su pribavljeni sredstvima Vijeća za prevenciju Međimurske županije.
 
Potporu aktivnostima policije svojim prisustvom na informativnom punktu pružila je pročelnica Monika Žinić, dok su svim posjetiteljima punkta podijeljeni promotivno-edukativni materijali Policijske uprave međimurske.
 

Pisane vijesti | Društvo i zajednica