Vučetinec - lažno se predstavile i pokrale staricu

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Razno/oznaka-MUP.jpg

U četvrtak, 6. prosinca, Policijska uprava međimurska zaprimila je prijavu ženske osobe iz Vučetinca da je joj je iz kuće ukraden novac. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su se 4. prosinca od 10.30 do 11.15 sati u Vučetincu, dvije nepoznate ženske osobe lažno predstavile kao osobe stručne za pružanje medicinskih usluga, te ulaskom u kuću iskoristile starost i nepažnju vlasnice i ukrale osobne dokumente, mobitel i domaći i strani novac.  

Foto: Ilustracija

U četvrtak, 6. prosinca, Policijska uprava međimurska zaprimila je prijavu ženske osobe iz Vučetinca da je joj je iz kuće ukraden novac.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su se 4. prosinca od 10.30 do 11.15 sati u Vučetincu, dvije nepoznate ženske osobe lažno predstavile kao osobe stručne za pružanje medicinskih usluga, te ulaskom u kuću iskoristile starost i nepažnju vlasnice i ukrale osobne dokumente, mobitel i domaći i strani novac.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica