Zlouporaba opojnih droga

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Droga/marihuana2.jpg

U utorak, 27. studenog u 13.30 sati, u Čakovcu u Ulici Ivana Gorana Kovačića, policijski službenici zaustavili su osobno vozilo čakovečkih registracijskih oznaka u kojem su se nalazile četiri muške osobe. Prilikom postupanja policijskih službenika od 23-godišnjaka iz Sitnica oduzet je jedan smotuljak ispunjen sadržajem zelene biljne materije nalik na opojnu drogu marihuanu težine 1,2 grama, a izvršenim preliminarnim testiranjem dobivena je pozitivna reakcija na prisustvo THC-a. 

Foto: Ilustracija

U utorak, 27. studenog u 13.30 sati, u Čakovcu u Ulici Ivana Gorana Kovačića, policijski službenici zaustavili su osobno vozilo čakovečkih registracijskih oznaka u kojem su se nalazile četiri muške osobe. Prilikom postupanja policijskih službenika od 23-godišnjaka iz Sitnica oduzet je jedan smotuljak ispunjen sadržajem zelene biljne materije nalik na opojnu drogu marihuanu težine 1,2 grama, a izvršenim preliminarnim testiranjem dobivena je pozitivna reakcija na prisustvo THC-a. Protiv spomenutog muškarca slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U utorak, 27. studenog, u Čakovcu u Ulici Ognjena Price, temeljem naloga Županjskog suda u Varaždinu izvršena je pretraga stana i drugih prostorija koje koristi 28-godišnjak. Tijekom pretrage pronađeno je i oduzeto 10 PVC smotuljka sa sadržajem zelene biljne materije nalik na opojnu drogu marihuanu težine 82,6 grama, 22,8 grama sjemenki nalik na sjemenke indijske konoplje, ručno rađena i djelomično nagorjela cigareta sa sadržajem mješavine duhana i zelene biljne materije nalik na opojnu drogu marihuanu težine 0,5 grama, precizna digitalna vaga i plinski pištolj. Protiv spomenutog muškarca slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica