Pohvale građana

  • Slika FOTOGRAFIJE_shk/Pohvale%20gradjana/20190202_092701.jpg
  • Slika


Pohvala policijskim službenicima Policijske uprave međimurske koji nas budno paze

Ovim putem želio bih pohvaliti policajce koji su patrolirali na početku Gornjeg Hrašćana u nedjelju, 7. siječnja 2024. godine u 1 sat.
Iz svog auta vidjeli su da se netko šeće po mojem dvorištu i brzo intervenirali u slučaju da je lopov.
Na sreću, to sam bio ja, no pokazali su odličnu pozornost i spremnost reagiranja.

Osjećam se sigurnije.
 
Lijepi pozdrav,
Ingo Kodba

--------------------------------------------------------------------------------------------

Pohvala službenicima upravnih poslova te službeniku na informacijama u Policijskoj upravi međimurskoj 

Šaljem vam velike pohvale na brzini i ljubaznosti izdavanja dokumenata, pogotovo gospođi na šalteru broj šest, a i vašem portiru koji me jako ljubazno otpratio do tamo (čak je zapamtio i moje ime).

U odnosu na prošle godine, odnos i brzina su stvarno na nivou 21. stoljeća.
 
Samo se nadam da će se i ostale državne službe ugledati na vas i tehnološki, a prije svega odnosom prema klijentima.
 
Bravo i lijepo.
 
Lijep pozdrav,

Lela Lesjak Šopar

--------------------------------------------------------------------------------------------

Pohvala policijskom službeniku graničnog prijelaza Goričan

Poštovani djelatnici policijske postaje,
željela bih s vama podijeliti jednu životnu situaciju, koja se mogla dogoditi svakome, a mogla se i drugačije završiti.
Pretprošle subote krenuli smo na put u Budimpeštu. Bio je to vjenčani dar naših kumova. Mjesecima smo jedva čekali ovaj produženi vikend da krenemo. Na graničnom prijelazu Goričan nam je splasnulo oduševljenje kad smo primijetili da nam se probušila zadnja guma. Zaista nitko nije znano što učiniti obzirom da u današnje vrijeme i promjena gume predstavlja pravi podvig. Naime, noviji auti u gepeku imaju samo čudnovati sprej s kojim nismo znali hoćemo li si nalakirati gumu ili kosu. U cijeloj situaciji nam se pokazao kako pravi spasitelj gospodin Nenad, policajac koji se zaista potrudio pomoći našoj zbunjenoj ekipi. Najprije smo pokušali skinuti probušenu gumu kako bismo je odnijeli na krpanje u obližnje mjesto. Skidanje gume nije prošlo u najboljem redu (ovdje je čak stradao i ključ gosp. Nenada) pa smo ipak odlučili nazvati HAK kako bismo se odveli do najbližeg vulkanizera. Gospodin Nenad je iznazivao nekoliko vulkanizera i jedva uspio nagovoriti jednog od njih da nas primi. Problem je bio u tome što je već prošlo 12 sati i nitko od njih više nije radio. Zahvaljujući upornosti gospodina Nenada, koji je nekako nagovorio vulkanizera u Prelogu da nas primi, uspjeli smo zamijeniti gumu i nastaviti dalje s putovanjem. Da to nije učinio, proveli bismo vikend u Zagrebu čekajući ponedjeljak ili srijedu kada bi nam se možda netko iz prenatrpanih vulkanizerskih radnji smilovao i promijenio gumu. Ovako smo uživali cijeli vikend u Budimpešti i to samo zahvaljujući nesebičnom, dobrom čovjeku - gospodinu Nenadu.
Ovim putem mu se zahvaljujemo i želimo mu svako dobro u daljnjem radu kao i svim djelatnicima naše policije.
Lijepi pozdrav!
Vlasta Rukavina Špicer

--------------------------------------------------------------------------------------------

Zahvala policijskim službenicima Policijske postaje Prelog


Ovim putem bih se zahvalio dečkima iz PP Prelog na vraćenim dokumentima i novčaniku koji su dostavili danas na moju kućnu adresu. Puno hvala i sve najbolje u daljnjem radu.
S poštovanjem,
I. S.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Zahvala Doma za odrasle osobe Kotoriba

Poštovani, povodom odlaska korisnice iz Doma za odrasle osobe Kotoriba i napuštanja mjesta boravišta bez dogovora s ustanovom, Policijska postaja Prelog svojom je brzom reakcijom, uloženim trudom, redovitim kontaktima i suradnjom s Domom za odrasle osobe Kotoriba, doprinijela brzom i sigurnom pronalasku korisnice.
Ovim putem Vam se zahvaljujemo na suradnji i angažiranosti.
S poštovanjem,
Dom za odrasle osobe Kotoriba

-----------------------------------------------------------------------------------------

Zahvala upućena policijskim službenicama granične policije PP Mursko Središće

Poštovani, s obzirom na trenutnu situaciju u kojoj se nalazimo u svezi COVIDA i naših prelaska preko graničnih prijelaza posebno želim pohvaliti djelatnike pograničnog prijelaza Mursko Središća koji su unazad neko vrijeme na sve naše upit bili uvijek dostupni, ljubazni i riješili sva pitanja koja mi nismo mogli razriješiti.
Takvim djelatnicima možete biti ponosni i doprinijeti ugled Vaše policijske postaje.
HVALA SVIMA
Uz naše poštovanje, obitelj Jambrović Darka i Silvije

--------------------------------------------------------------------------------------------

Z A H V A L N I C A Policijskoj upravi međimurskoj

Ovim putem, kao majka polaznika Dječjeg vrtića „Suncokret“, Strahoninec, skupina „Medeki“, želim se od srca zahvaliti PU međimurskoj na uloženom trudu i organizaciji obilježavanja Dana ružičastih majica, koji se dana 24. veljače 2021. godine obilježio u njegovom dječjem vrtiću.
Moj sin je bio prepun dojmova. Cijeli dan je pričao kako je u vrtić došla policija s velikim kombijem te kako su dobili balone i privjesak „STOP NASILJU“. Svi zajedno su pjevali i uživali. Morao je svoj doživljaj podijeliti s tatom, sestrom, bakama i djedovima. On je bio pod tolikim dojmom da cijeli dan nije skidao lančić „STOP NASILJU“ koji su izradile tete u vrtiću, a na kraju dana je sa svojim privjeskom i lančićem išao i spavati. Bio je jako uzbuđen i vidjelo se na njemu da ga je dolazak policije obradovao i usrećio. Nadam se da će i poruke koje su naučene tog dana ostati usađene u svakom djetetu kako bi se čim manje morali susretati s problematikom vršnjačkog nasilja.
Srdačno,
N. B.-Š.       

--------------------------------------------------------------------------------------------

Pohvala policijskim službenicima graničnog prijelaza Mursko Središće

Poštovani,
s obzirom na iskazanu susretljivost službenika graničnog prijelaza Mursko Središće, imam potrebu javno pohvaliti sve djelatnike. 
Svojom susretljivošću, znanjem i s povjerenjem pomogli su mi pronaći način  kako efikasno dogovoriti naplatu štete za moj, oštećeni automobil, koji je oštetio državljanin susjedne Slovenije. 
Molim da ih i vi pohvalite!
Nisu mi samo naši djelatnici granične policije izašli u susret, već i jedan djelatnik sa slovenske strane. 
Ponosna sam što imamo takve djelatnike i djelatnice.
Samo tako naprijed!
Srdačno,
M. M.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Zahvala policijskim službenicima Policijske postaje Čakovec

Štovani čuvari naše sigurnosti!
Želim Vam zahvaliti na pomoći koju ste mi pružili 27.10.2020. godine, a posebno na brzini kojom ste djelovali. Naime, dvojica kradljivaca su mi ukrali novčarku sa svim dokumentima i novcem i Plodinama. Analizirajući događaj utvrđujem da je riječ o uigranoj ekipi "dvojcu" (jedan pita ,drugi operira!). Djelatnici policije su vrlo brzo stigli i odmah učinili sve potrebno, s ciljem pronalaska kradljivaca. Ja sam dobila sve upute od strane policijskih službenika kako spriječiti korištenje moje novčarke i svega  vrijednoga u njoj.
Sutradan ujutro, od strane poštenog nalaznika  g. Josipa, mi je vraćena novčarka (bez gotovog novca i jedne bankovne kartice, ali sa, za mene, važnim dokumentima).
Želim zahvaliti vašim djelatnicima g. Martinu J. i g. Mateju H., kao i njihovom rukovoditelju na profesionalnom postupanju 
Hvala Vam!
V. J.

------------------------------------------------------------------------------------------

Pohvala i zahvala policijskim službenicima Policijske postaje Čakovec

Poštovani,
koristim ovu priliku da iskažem zahvalnost i poštovanje dvojici policijskih službenika na postupanju.
Naime, u subotu 30.05.2020. godine u 15,20 sati uputila sam poziv pomoći na broj 192 radi otuđenja sportske opreme (tenisice adidas).  Isto se dogodilo u vrijeme održavanja košarkaškog turnira u sklopu projekta „Plazma Sportske igre mladih 2020.“ na Trgu Republike u Čakovcu.
Dvojica policijskih službenika stigli su vrlo brzo, a postupanje je bilo izuzetno korektno i profesionalno.
Veliko hvala i sretno u daljnjem radu!
L. Z.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Pohvala i zahvala policijskim službenicima Policijske postaje Čakovec

Željela bi pohvaliti čakovečku policiju i vrlo susretljive i ljubazne policajce. Naime, ukraden mi je bicikl iz podzemne garaže u Čakovcu prije nekog vremena, bicikl je pronađen i danas (16. srpnja 2019.) mi je predan. Sa mnom je bila i moja djevojčica koja je od policajca dobila na poklon slikovnicu i svjetiljku, nije puno, ali malom djetetu je to doživljaj dobiti od policajca, svaka čast na trudu i ljubaznosti!!!
Tatjana H.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Svoju pohvalu i zahvalu policijskim službenicima i dr. djelatnicima Policijske uprave međimurske  možete uputiti na e-mail adresu: medjimurska@policija.hr

Kako se žaliti na rad službenika pročitajte ovdje .