Pronađeni predmeti

Slika FOTOGRAFIJE_shk/AA%20Nove/Ilustracije/novac.jpg
Foto: Ilustracija


U Prelogu pronađen novac, traži se vlasnik
 
U petak, 26. studenoga 2021. godine u Prelogu, Glavnoj ulici, savjesna i poštena građanka pronašla je novac te ga donjela u Policijsku postaju Prelog.
Pozivamo vlasnika koji je izgubio novac, da se javi u Nalazni ured, u sjedište Policijske uprave međimurske, Čakovec, Jakova Gotovca 7.


Javila se vlasnica izgubljenog novčanika

U četvrtak, 8. rujna 2021. godine u sjedište Policijske uprave međimurske u Čakovcu, javila se vlasnica koja je izgubila novčanik s novcem u trgovini u Čakovcu te ga je preuzela nakon obavljenih formalnosti.
 
Zahvaljujemo svim predstavnicima medija na suradnji i pomoći, kao i poštenom nalazniku koji je novčanik pronašao.Pronađena veća količina novca, traži se vlasnik
 
Proteklog utorka, 7. rujna 2021. godine u trgovini na području grada Čakovca, pronađen je novčanik s većom količinom novca.

Pozivamo vlasnika koji je izgubio novac, da se javi u sjedište Policijske uprave međimurske, Čakovec, Jakova Gotovca 7.U Čakovcu pronađen novac, traži se vlasnik
 
U srijedu, 1. rujna 2021. godine u Čakovcu, Ulici Matice Hrvatske, savjesni i pošteni građanin pronašao je novac te ga donio u Policijsku upravu međimursku.
Pozivamo vlasnika koji je izgubio novac, da se javi u sjedište Policijske uprave međimurske, Čakovec, Jakova Gotovca 7.Javio se vlasnik izgubljenog novčanika

U četvrtak, 8. srpnja 2021. godine u sjedište Policijske uprave međimurske u Čakovcu, javio se vlasnik izgubljenog novčanika te ga preuzeo nakon obavljenih formalnosti.
 
Zahvaljujemo svim predstavnicima medija na suradnji i pomoći koja je rezultirala pronalaskom vlasnika.
 
Ujedno, zahvalu upućujemo i poštenom nalazniku koji je novčanik pronašao.
 
Naime, u petak, 2. srpnja 2021. godine, u blizini ugostiteljskog objekta u Čakovcu, Ulici Stjepana Radića, pronađen je novčanik s osobnim dokumentima i novcem, vlasništvo stranog državljana.

Osoba koja je izgubila novčanik može doći u uredovno vrijeme u Policijsku upravu međimursku,  Čakovec, Jakova Gotovca 7, radi preuzimanja.U Čakovcu pronađen novac, traži se vlasnik
 
U četvrtak, 6. svibnja 2021. godine u Čakovcu, Obrtničkoj ulici, savjesni i pošteni građanin pronašao je novac.

Pozivamo vlasnika koji je izgubio novac, da se javi u sjedište Policijske uprave međimurske (Čakovec, Jakova Gotovca 7).Pronađena veća količina novca, traži se vlasnik
 
Proteklog vikenda (između 4. i 6. prosinca 2020.) na području grada Čakovca, pronađena je veća količina novca.

Pozivamo vlasnika koji je izgubio novac, da se javi u sjedište Policijske uprave međimurske (Čakovec, Jakova Gotovca 7).Javila se vlasnica izgubljenog novca

U srijedu, 30. prosinca 2020. godine u sjedište Policijske uprave međimurske u Čakovcu, javila vlasnica izgubljenog novca te ga preuzela nakon obavljenih formalnosti.
 
Zahvaljujemo svim predstavnicima medija na suradnji i svesrdnoj pomoći koja je rezultirala pronalaskom vlasnika.
 
Ujedno, zahvalu upućujemo i poštenom nalazniku koji je svojom visokomoralnom gestom u ova bremenita vremena vratio vjeru u ljude i ljudskost.