Pribislavec, Mursko Središće-pokušaji teških krađa iz osobnih vozila

Slika fotografije/opcenite fotografije/kradja/kradja-automobila.jpg

U Pribislavcu, u Ulici Antuna Mihanovića, tijekom noći 1./2. srpnja nepoznati počinitelj pokušao je izvršiti tešku krađu iz osobnog automobila marke "Hyundai Accent" u vlasništvu muškarca rođ. 1978. godine iz Pribislavca.

Foto: Ilustracija 
U Pribislavcu, u Ulici Antuna Mihanovića, tijekom noći 1./2. srpnja nepoznati počinitelj pokušao je izvršiti tešku krađu iz osobnog automobila marke "Hyundai Accent" u vlasništvu muškarca rođ. 1978. godine iz Pribislavca. Počinitelj je podesnim predmetom razbio stražnje staklo na automobilu u kojem je ispreturao stvari, ali nije ništa otuđio.
Materijalna šteta nastala provaljivanjem cijeni se na iznos od oko tri stotine kuna, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.

U Murskom Središću, u Ulici Franje Koroša, na parkiralištu, tijekom noći 2./3. srpnja nepoznati počinitelj pokušao je izvršiti tešku krađu iz osobnog vozila marke "Opel Corsa" u vlasništvu muškarca rođ. 1938. godine iz Murskog Središća. Počinitelj je podesnim predmetom nasilno napinjanjem savinuo suvozačeva vrata te je kroz nastali otvor otključao vozilo. Iz vozila nije ništa otuđio, a materijalna šteta počinjena provaljivanjem cijeni se na iznos od oko tisuću kuna.
Protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom ODO-u u Čakovcu.


Stranica