Donji Vidovec, Mursko Središće-teška krađa i pokušaj teške krađe iz ugost. objekata

Slika fotografije/opcenite fotografije/kradja/provala_kafic2.jpg

U Donjem Vidovcu, u Glavnoj ulici, 2. srpnja u vremenu od 0 do 6.15 sati nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz caffe bara "Madona" u vlasništvu poduzeća "Grozd"d.o.o. iz Donjeg Vidovca. Počinitelj se popeo i ušao kroz otvoreni prozor...

Foto: Ilustracija 
U Donjem Vidovcu, u Glavnoj ulici, 2. srpnja u vremenu od 0 do 6.15 sati nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz caffe bara "Madona" u vlasništvu poduzeća "Grozd"d.o.o. iz Donjeg Vidovca. Počinitelj se popeo i ušao kroz otvoreni prozor WC-a u prostor caffe bara, iz kojeg je otuđio 300 kutija raznih cigareta, 30 boca "Coca-cole" od 1 litre, 16 limenki "Red Bulla", 2 boce votke, 1 litru vina, 25 paketića guma za žvakanje te iz registar kase 40 kuna u sitnim apoenima.
Materijalna šteta cijeni se na iznos od 7 098 kuna, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.

U Murskom Središću, u Tekstilnoj ulici dana 3. srpnja u vremenu od 0 do 1.19 sati nepoznati počinitelj pokušao je izvršiti tešku krađu iz caffe bara "Auto-stop" u vlasništvu istoimenog poduzeća iz Čakovca Počinitelj je podesnim alatom nasilno otvorio prozor prostorije WC-a kroz koji je ušao u unutrašnjost, međutim zbog aktiviranja alarma odustao je od dovršenja kaznenog djela, tako da iz lokala nije ništa otuđio.
Materijalna šteta nastala oštećenjem cijeni se na oko pet stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom ODO-u u Čakovcu.


Stranica