Piškorovec-nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih tvari

Slika fotografije/opcenite fotografije/pucanje/strojnice.jpg

U Piškorovcu, 24. srpnja oko 17.10 sati, javni red i mir narušavala su dvojica mladića rođenih 1991. i 1982. godine iz Piškorovca, kojom prilikom je mladić rođen 1991. godine iz svoje kuće uzeo automatsku pušku, koju je neovlašteno posjedovao te je iz nje na ulici ispalio nekoliko streljiva u zrak.

Foto: Ilustracija 
U Piškorovcu, 24. srpnja oko 17.10 sati, javni red i mir narušavala su dvojica mladića rođenih 1991. i 1982. godine iz Piškorovca, kojom prilikom je mladić rođen 1991. godine iz svoje kuće uzeo automatsku pušku, koju je neovlašteno posjedovao te je iz nje na ulici ispalio nekoliko streljiva u zrak. Pušku je od njega oduzeo treći mladić rođen 1982. godine iz Piškorovca te je zadržao do dolaska policijskih službenika.
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je mladić rođen 1991. godine, tijekom mjeseca rujna 2009. godine, na ulasku u naselje Piškorovec, kupio automatsku pušku s jednim spremnikom od njemu nepoznate osobe sa zagrebačkog područja za iznos od 1 700 kuna, koju je potom zakopao pored svoje kuće gdje ju je neovlašteno držao do 24. srpnja.
Protiv navedenog mladića slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec, kao i optužnog prijedloga Prekršajnom sudu u Čakovcu.


Stranica