Pušćine - krađa vozila

Slika fotografije/opcenite fotografije/razno/auto_policija06.jpg

U Pušćinama, u Čakovečkoj ulici, 14. rujna u vremenu od 0.30 do 6.30 sati, nepoznati počinitelj je iz dvorišta izvršio krađu osobnog automobila marke "Opel corsa", registarske oznake ČK 418-DA, vlasništvo ženske osobe rođene 1983. godine.

Foto: Ilustracija 
U Pušćinama, u Čakovečkoj ulici, 14. rujna u vremenu od 0.30 do 6.30 sati, nepoznati počinitelj je iz  dvorišta izvršio krađu osobnog automobila marke "Opel corsa", registarske oznake ČK 418-DA, vlasništvo ženske osobe rođene 1983. godine. Počinitelj je prvo ušao u otključani osobni automobil registarske oznake ČK 145-EB, koji je bio parkiran iza otuđenog automobila, u njemu slomio kontakt bravu, otuđio ostavljene originalne ključeve te ga odgurao u stranu. Potom je ušao u otključani osobni automobil registarske oznake ČK 418-DA te ga originalnim ključevima koji su bili u njemu stavio u pogon i odvezao se u nepoznatom pravcu.


U vozilu su se nalazili dokumenti vozila, osobni dokumenti i kartice raznih banaka na ime oštećene i još dviju ženskih osoba te novčanik sa domaćim novcem.
           
Materijalna šteta procjenjuje se na iznos od 12 tisuća kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.


Stranica