Domašinec - pješakinja stradala u prometnoj nesreći

Slika fotografije/opcenite fotografije/razno/policajac01.jpg

U Domašincu, u Ulici Martina Pušteka, 14. rujna u 11.15 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač osobnog automobila registarskih oznaka VŽ 118-FC, rođen 1961. godine iz Varaždinskih Toplica, upravljajući u vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom "B" kategorije u vremenu od 25.03.2010. do 25.09.2010. godine, obavljao uključivanje u promet polukružnim okretanjem vožnjom unatrag s parkirališta...

Foto: Ilustracija 
U Domašincu, u Ulici Martina Pušteka, 14. rujna u 11.15 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač osobnog automobila registarskih oznaka VŽ 118-FC, rođen 1961. godine iz Varaždinskih Toplica, upravljajući u vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom "B" kategorije u vremenu od 25.03.2010. do 25.09.2010. godine, obavljao uključivanje u promet polukružnim okretanjem vožnjom unatrag s parkirališta, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, zbog čega je stražnjim dijelom vozila udario u pješakinju rođenu 1932. godine iz Domašinca. Uslijed udara pješakinja je pala na kolnik ispod stražnjeg dijela osobnog automobila.         
Nakon udara vozač je vozilom napustio mjesto prometne nesreće bez da je pružio pomoć ozlijeđenoj osobi.
 Pješakinja je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su joj okvalificirane teške tjelesne ozljede pa je zadržana na liječenju.
Istoga dana u 12.45 sati, vozač i vozilo pronađeni su u Domašincu, u Glavnoj ulici.
Protiv vozača slijedi podnošenje kaznene prijave poradi počinjenih kaznenih djela "izazivanje prometne nesreće" i "nepružanje pomoći osobi koja je teško tjelesno ozlijeđena u prometnoj nesreći".


Stranica