Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom u Balogovcu

U Mačkovcu, Balogovec, 25. rujna oko 14.10 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač osobnog automobila registarskih oznaka ČK 626-EN, rođen 1979. godine iz Vratišinca, upravljajući dok u organizmu ima 1,33 g/kg alkohola, zbog neprilagođene brzine u kočenju prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio osobnog automobila registarske oznake ČK 213-CS, kojim je ispred njega upravljao i skretao u desno ...

U Mačkovcu, Balogovec, 25. rujna oko 14.10 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač osobnog automobila registarskih oznaka ČK 626-EN, rođen 1979. godine iz Vratišinca, upravljajući dok u organizmu ima 1,33 g/kg alkohola, zbog neprilagođene brzine u kočenju prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio osobnog automobila registarske oznake ČK 213-CS, kojim je ispred njega upravljao i skretao u desno vozač rođen 1978. godine iz Mačkovca. Od siline udara njegovo vozilo je odbačeno na parkiralište trgovine "Betex" gdje je prednjim dijelom udarilo u stražnji dio parkiranog osobnog automobila registarske oznake ČK 872-DA, vlasništvo muškarca rođenog 1955. godine iz Zasadbrega. Parkirani osobni automobil odbačen je prema naprijed i prednjim dijelom udario je u tijelo muškarca rođenog 1955. godine iz Zasadbrega koji je sjedio na stepenicama spomenute trgovine.
Muškarac koji je sjedio na stepenicama, vozilom hitne medicinske pomoći, prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da je zadobio tešku tjelesnu ozljedu zbog čega je zadržan na liječenju.
Naknadno je u Županijskoj bolnici Čakovec liječničku pomoć zatražio i vozač iz Mačkovca, kod kojeg je utvrđena laka tjelesna ozljeda.
Protiv vozača iz Vratišinca slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.


Stranica