Uništenje i oštećenje tuđe stvari

Slika fotografije/opcenite fotografije/razno/auto_policija06.jpg

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je da je u Paragu, 25. rujna oko 1.30 sati, u dvorištu obiteljske kuće muškarca rođenog 1970. godine, zbog narušenih međusobnih odnosa, muškarac rođen 1984. godine iz Trnovca upaljačem zapalio tkaninu i bacio ju na zadnje sjedište nezaključanog parkiranog osobnog automobila vlasništvo muškarca 1970. godine.

Foto: Ilustracija
Dovršenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je da je u Paragu, 25. rujna oko 1.30 sati, u dvorištu obiteljske kuće muškarca rođenog 1970. godine, zbog narušenih međusobnih odnosa, muškarac rođen 1984. godine iz Trnovca upaljačem zapalio tkaninu i bacio ju na zadnje sjedište nezaključanog parkiranog osobnog automobila vlasništvo muškarca 1970. godine. Vatra je zapalila zadnje sjedalo, nagorjeli su unutarnji dijelovi vozila, a napukla su i bočna stakla. Požar su ugasili vlasnik i mještani.
Inspektorica za zaštitu od požara koja je izašla na mjesto događaja, utvrdila je da je uzrok požara poduzeta ljudska radnja.
Materijalna šteta procjenjuje se na iznos od sedam tisuća kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.
 


Stranica