Prometna nesreća u Donjoj Dubravi

 U Donjoj Dubravi, u Ulici Zlatarski Strmec, 1. listopada oko 15.50 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je pješak-dijete, rođen 2001. godine iz Donje Dubrave, pretrčavao kolnik a da se nije uvjerio da to može učiniti na siguran način, zbog čega je udario u prednji bočni dio osobnog automobila registarske oznake ZD 144-AO, kojim je upravljao vozač rođen 1959. godine iz Zadra.

U Donjoj Dubravi, u Ulici Zlatarski Strmec, 1. listopada oko 15.50 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je pješak-dijete, rođen 2001. godine iz Donje Dubrave, pretrčavao kolnik a da se nije uvjerio da to može učiniti na siguran način, zbog čega je udario u prednji bočni dio osobnog automobila registarske oznake ZD 144-AO, kojim je upravljao vozač rođen 1959. godine iz Zadra.

Pješak je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede te je zadržan na liječenju.

Obavljenim izvanrednim tehničkim pregledom na osobnom automobilu, utvrđena je tehnička neispravnost uređaja za kočenje-ručna kočnica te su sa njega privremeno oduzete registarske pločice.

O prometnoj nesreći slijedi posebno izvješće ODO-u Čakovec.



Stranica