Prometna nesreća s poginulom osobom

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Prometne nesrece/biciklist0210.jpg

U Murskom Središću, u Martinskoj ulici, 2. listopada oko 10.05 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač osobnog automobila registarske oznake ČK 551-FA, rođen 1958. godine iz Vrhovljana, na ravnom dijelu ceste obavljao pretjecanje a da nije svoje vozilo držao na potrebnoj udaljenosti od vozila koje pretječe tako da ga ne ometa niti ugrožava u prometu, zbog čega je u kočenju i zanošenju prednjim desnim dijelom vozila udario u stražnji dio bicikla, kojim je u istom smjeru uz desni rub kolnika upravljao muškarac...

Foto: PU međimurska

U Murskom Središću, u Martinskoj ulici, 2. listopada oko 10.05 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač osobnog automobila registarske oznake ČK 551-FA, rođen 1958. godine iz Vrhovljana, na ravnom dijelu ceste obavljao pretjecanje a da nije svoje vozilo držao na potrebnoj udaljenosti od vozila koje pretječe tako da ga ne ometa niti ugrožava u prometu, zbog čega je u kočenju i zanošenju prednjim desnim dijelom vozila udario u stražnji dio bicikla, kojim je u istom smjeru uz desni rub kolnika upravljao muškarac rođen 1941. godine iz Murskog Središća. Nakon udara došlo je do prevrtanja bicikla i pada vozača preko poklopca automobila na kolnik.

Na mjesto događaja izašla je ekipa hitne medicinske pomoći koja je konstatirala smrt vozača bicikla te je njegovo tijelo prevezeno na Odjel patologije Županijske bolnice Čakovec gdje će se obaviti obdukcija.

Zbog prometne nesreće u vremenu od 10.15 do 12.15 sati bio je zatvoren dio ceste te se promet bez zastoja odvijao okolnim ulicama.

Protiv vozača automobila slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.



Stranica