Sveta Marija - ozlijeđena starica

Policijska uprava međimurska zaprimila je 12. studenog u 15.35 sati, obavijest muškarca da je njegovu majku udarilo nepoznato vozilo. Provedenim policijskim istraživanjima te obavljenim obavijesnim razgovorom sa ženskom osobom rođenom 1929. godine iz Svete Marije, utvrđeno je da ju je u Svetoj Mariji, u Glavnoj ulici, između 14 i 15 sati, prilikom kretanja uz desni rub kolnika u svojstvu pješaka u lijevu ruku udarilo nepoznato vozilo koje se kretalo iza nje.

Policijska uprava međimurska zaprimila je 12. studenog u 15.35 sati, obavijest muškarca da je njegovu majku udarilo nepoznato vozilo.

Provedenim policijskim istraživanjima te obavljenim obavijesnim razgovorom sa ženskom osobom rođenom 1929. godine iz Svete Marije, utvrđeno je da ju je u Svetoj Mariji, u Glavnoj ulici, između 14 i 15 sati, prilikom kretanja uz desni rub kolnika u svojstvu pješaka u lijevu ruku udarilo nepoznato vozilo koje se kretalo iza nje. U Županijskoj bolnici Čakovec utvrđeno je da je tom prilikom zadobila tešku tjelesnu  ozljedu, ali je nakon ukazane pomoći puštena kući.

Po utvrđivanju činjenica slijedi nadopuna događaja.



Stranica