Požar u Štrukovcu

U Štrukovcu, 12. studenog oko 15.15 sati, u polju zvanom "Rakitovec" izbio je požar na traktoru s kojim je upravljao vlasnik rođen 1937. godine iz Štrukovca. Traktor je u potpunosti izgorio, dok priključno vozilo požar nije zahvatio. Vlasnik je napustio mjesto događaja i kući se vratio pješice, ali je u 16.45 sati vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec.   

U Štrukovcu, 12. studenog oko 15.15 sati, u polju zvanom "Rakitovec" izbio je požar na traktoru s kojim je upravljao vlasnik rođen 1937. godine iz Štrukovca. Traktor je u potpunosti izgorio, dok priključno vozilo požar nije zahvatio.

Vlasnik je napustio mjesto događaja i kući se vratio pješice, ali je u 16.45 sati vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec. Liječničkim pregledom utvrđeno je da je zadobio teške tjelesne ozljede u vidu opekotina drugog stupnja pa je zadržan na liječenju.

Očevidom kojem je prisustvovao inspektor za zaštitu od požara utvrđeno je da je uzrok požara kratki spoj na električnim instalacijama.

Slijedi izvješće ODO-u Čakovec.



Stranica