Informacija

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Razno/policajac03.jpg

U Kuršancu, u Ulici Matije Gupca, 10. veljače oko 18 sati, prilikom dječje igre, s vanjskih betonskih stepenica kuće na betonsku deku palo je dijete rođeno 2005. godine iz Kuršanca. Privatnim vozilom dovezeno je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede opasne po život zbog čega je prevezeno u Klaićevu bolnicu u Zagreb na daljnje liječenje. Po završetku kriminalističkih istraživanja slijedi nadopuna događaja.

U Kuršancu, u Ulici Matije Gupca, 10. veljače oko 18 sati, prilikom dječje igre, s vanjskih betonskih stepenica kuće na betonsku deku palo je dijete rođeno 2005. godine iz Kuršanca. Privatnim vozilom dovezeno je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede opasne po život zbog čega je prevezeno u Klaićevu bolnicu u Zagreb na daljnje liječenje. Po završetku kriminalističkih istraživanja slijedi nadopuna događaja.

S Odjela hitne medicinske pomoći Županijske bolnice u Čakovcu, 9. veljače oko 22 sata, zaprimljena je obavijest da su roditelji dovezli dijete rođeno 2010. godine iz Paraga, kod kojeg su okvalificirane teške tjelesne ozljede pa je zadržano na liječenju na Odjelu pedijatrije Županijske bolnice u Čakovcu. Provode se kriminalistička istraživanja u cilju utvrđivanja okolnosti ozljeđivanja djeteta te će o utvrđenim činjenicama slijediti nadopuna.



Stranica