Prometna nesreća u Čehovcu

U Čehovcu, 18. ožujka oko 14 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač teretnog automobila registracijske oznake ČK 316-DO, rođen 1979. godine iz Preloga, vršio skretanje u dvorište poduzeća "JB Modelarija Blažeka" i oduzeo prednost prolaska osobnog automobila registracijske oznake ČK 677-ER, kojim je upravljao vozač rođen 1957. godine iz Čehovca.

U Čehovcu, 18. ožujka oko 14 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač teretnog automobila registracijske oznake ČK 316-DO, rođen 1979. godine iz Preloga, vršio skretanje u dvorište poduzeća "JB Modelarija Blažeka" i oduzeo prednost prolaska osobnom automobilu registracijske oznake ČK 677-ER, kojim je upravljao vozač rođen 1957. godine iz Čehovca. Od siline udara otkinuli su se dijelovi vozila i udarili u dijete rođeno 2004. godine iz Čehovca, a koje se nalazilo na površini ispred kuće. Nakon udara, osobni automobil sišao je izvan kolnika u cvjetnjak kuće vlasništvo muškarca rođenog 1962. godine iz Čehovca i udario u parkirani osobni automobil čakovečke registracijske oznake vlasništvo muškarca rođenog 1971. godine iz Čehovca i betonsku ogradu kuće vlasništvo muškarca rođenog 1961. godine iz Čehovca.

Vozilima hitne medicinske pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezeni su putnici iz osobnog automobila registracijske oznake ČK 677-ER, muškarac rođen 1945. godine iz Sv. Jurja u Trnju gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede pa je zadržana na liječenju, ženska osoba rođena 1982. i dijete rođeno 2003. iz Preloga kod kojih su utvrđene lake tjelesne ozlijede i također su zadržani na liječenju. Kod vozača teretnog automobila utvrđena je laka tjelesna ozljeda pa je nakon ukazane pomoći pušten kući.

Protiv vozača teretnog automobila slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.



Stranica