Prometna nesreća u Prelogu

U Prelogu, na raskrižju ulica Jug II i Josipa Bedekovića, 18. ožujka oko 13.15 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj vozačica osobnog automobila registracijske oznake ČK 326-EZ, rođena 1957. godine iz Preloga, dolaskom do ceste s prednošću prolaska nije propustila sva vozila koja se kreću tom cestom.

U Prelogu, na raskrižju ulica Jug II i Josipa Bedekovića, 18. ožujka oko 13.15 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj vozačica osobnog automobila registracijske oznake ČK 326-EZ, rođena 1957. godine iz Preloga, dolaskom do ceste s prednošću prolaska nije propustila sva vozila koja se kreću tom cestom. Zbog toga je došlo do udara u osobni automobil registracijske oznake ČK 693-FC, s kojim upravljao mladić rođen 1991. godine iz Hemuševca. Uslijed siline udara osobni automobil registracijske oznake ČK 326-EZ odbačen je van kolnika u metalnu dvorišnu ogradu vlasništvo ženske osobe rođene 1959. godine iz Preloga.

Vozilom hitne medicinske pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezena su oba vozača, gdje su kod vozačice utvrđene teške tjelesne ozljede pa je zadržana na liječenju, a kod vozača lake tjelesne ozljede ali je nakon ukazane pomoći pušten kući.

O prometnoj nesreći slijedi posebno izvješće ODO-u Čakovec



Stranica