Dva pada tokom vikenda

Policijska uprava međimurska zaprimila je obavijest od Hitne medicinske pomoći Čakovec da je u Goričanu, 31. ožujka oko 20 sati, došlo do pada ženske osobe rođene 1920. godine. Kiminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u Goričanu, u Kalničkoj ulici, 31. ožujka na betonskoj podlozi u dvorištu obiteljske kuće u večernjim satima pala ženska osoba rođenu 1920. godine.

Policijska uprava međimurska zaprimila je obavijest od Hitne medicinske pomoći Čakovec da je u Goričanu, 31. ožujka oko 20 sati, došlo do pada ženske osobe rođene 1920. godine. Kiminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u Goričanu, u Kalničkoj ulici, 31. ožujka na betonskoj podlozi u dvorištu obiteljske kuće u večernjim satima pala ženska osoba rođenu 1920. godine. Nakon povrjeđivanja ozlijeđenu je pronašla susjeda, tako da je privatnim vozilom prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je uslijed pada zadobila tešku tjelesnu ozljedu opasnu po život.  Slijedi posebno izvješće ODO-u Čakovec.

Od Hitne medicinske pomoći Čakovec zaprimljena je obavijest da je u Novom Selu na Dravi, 2. travnja oko 16.30 sati, došlo do pada muškarca rođenog 1950. godine. Kriminalistikim istraživanjem utvrđeno je da u Novom Selu na Dravi, u ulici Vladimira Bakarića, u prostoru štaglja prilikom slaganja bala, muškarac rođen 1950. godine, izgubio ravnotežu i pao na betonsku površinu sa visine od 3 m. U Županijskoj bolnici Čakovec utvrđeno je da je zadobio tešku tjelesnu ozljedu, te zadržan na liječenju. Slijedi posebno izvješće ODO-u Čakovec.



Stranica