Tri šumske krađe

Policijska uprava međimurska zaprimila je prijavu šumske štete Hrvatskih šuma, Šumarije Čakovec, iz koje je vidljivo da je u šumi zvanoj "Čep", u blizini Kuršanca, nepoznati počinitelj sjekirom porušio i otuđio drva bagrema drvne mase oko 3,28m i drva brijesta drvne mase oko 1,51 m.

Policijska uprava međimurska zaprimila je prijavu šumske štete Hrvatskih šuma, Šumarije Čakovec, iz koje je vidljivo da je u šumi zvanoj "Čep", u blizini Kuršanca, nepoznati počinitelj sjekirom porušio i otuđio drva bagrema drvne mase oko 3,28m i drva brijesta drvne mase oko 1,51 m. Materijalna šteta procjenjuje se na iznos od 1 400 kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.

U šumi zvanoj "Ugoščak", u blizini Zasadbrega, u razdoblju od 16. veljače do 24. ožujka, nepoznati počinitelj je u šumi, vlasništvo muškarca rođenog 1958. godine iz Pleškovca, porušio i otuđio 5 stabala bagrema i 3 stabla graba ukupne drvne mase 8,97 m3. Materijalna šteta procjenjuje se na iznos od 2 950 kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.

U šumi zvanoj "Šikorje", u blizini Merhatovca, u razdoblju od 15. veljače do 15. ožujka, nepoznati počinitelj je u šumi, vlasništvo muškarca rođenog 1954. godine iz Murskog Središća, porušio i otuđio 4 stabla bukve. Materijalna šteta procjenjuje se na iznos od 8 500 kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.



Stranica