Teške krađe u Merhatovcu i Lapšini

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/provala_vrata4.jpg

U Merhatovcu, u razdoblju od 29. ožujka do 4. travnja, nepoznati počinitelj je tjelesnom snagom nasilno otvorio ulazna vrata vikend kuće, vlasništvo muškarca rođenog 1970. godine iz Čakovca, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio zidni sat, 4 lonca za kuhanje, 5 PVC posuda za salatu, oko 260 komada pribora za jelo, oko 70 čaša raznih oblika, 2 bezrukavnika i 10 majica kratkih rukava.

Foto: Ilustracija 

U Merhatovcu, u razdoblju od 29. ožujka do 4. travnja, nepoznati počinitelj je tjelesnom snagom nasilno otvorio ulazna vrata vikend kuće, vlasništvo muškarca rođenog 1970. godine iz Čakovca, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio zidni sat, 4 lonca za kuhanje, 5 PVC posuda za salatu, oko 260 komada pribora za jelo, oko 70 čaša raznih oblika, 2 bezrukavnika i 10 majica kratkih rukava. Materijalna šteta procjenjuje se na iznos od 5 tisuća kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.

 

U Lapšini, 4. travnja od 8.30 do 18 sati, nepoznati počinitelj je tjelesnom snagom nasilno otvorio vrata kuće, vlasništvo ženske osobe rođene 1939. godine, ušao u  unutrašnjost kuće gdje je ispreturao stvari i otuđio tri ogrlice (bižuterija). Materijalna šteta procjenjuje se na iznos od 100 kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.



Stranica