Oduzimanje vozila na motorni pogon

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Razno/auto-policija4.jpg

U Gornjem Kuršancu, na mostu "Hrvatskog bana Josipa Jelačića", 4. ožujka oko 23.15 sati, nepoznati počinitelj otuđio je teretno vozilo zagrebačkih registracijskih oznaka, vlasništvo poduzeća "Carin" iz Zagreba, koje je bilo stacionirano na mostu gdje se obavljaju radovi na sanaciji ceste.  

Foto: Ilustracija

U Gornjem Kuršancu, na mostu "Hrvatskog bana Josipa Jelačića",  4. ožujka oko 23.15 sati, nepoznati počinitelj otuđio je teretno vozilo zagrebačkih registracijskih oznaka, vlasništvo poduzeća "Carin" iz Zagreba, koje je bilo  stacionirano na mostu gdje se obavljaju radovi na sanaciji ceste. Počinitelj je ušao u otključano vozilo i originalnim ključem, koji se nalazio u bravi, pokrenuo vozilo i nakon 50 metara vožnje sišao s kolnika i udario u zaštitnu metalnu ogradu te se potom udaljio.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su kazneno djelo "oduzimanje tuđe pokretne stvar"“ počinila dvojica muškaraca rođeni 1985. i 1987. godine iz Varaždina, protiv kojih slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.     

Materijalna šteta utvrditi će se naknadno.



Stranica