Prometne nesreće u Čakovcu i Pušćinama

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Prometne nesrece/zaweb_IMG_0080.jpg

U Čakovcu, u Ulici Tome Masaryka, 6. srpnja oko 11.30 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač bicikla, 73-godišnjak iz Čakovca, neoprezno prelazio kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza zbog čega je u njegov bicikl udario osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka s kojim je upravljao 70-godišnjak iz Čakovca.

Foto: Ilustracija 

U Čakovcu, u Ulici Tome Masaryka, 6. srpnja oko 11.30 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač bicikla, 73-godišnjak iz Čakovca, neoprezno prelazio kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza zbog čega je u njegov bicikl udario osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka s kojim je upravljao 70-godišnjak iz Čakovca. Uslijed udara vozač bicikla se prevrnuo i pao na kolnik, te je prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede pa je zadržan na liječenju. Nakon prometne nesreće vozač osobnog automobila pružio je pomoć ozlijeđenom biciklistu, nakon čega je napustio mjesto prometne nesreće, te je naknadno pronađen na adresi stanovanja. Slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U Pušćinama, u Čakovečkoj ulici, 6. srpnja oko 22.45, dogodila se prometna nesreća u kojoj vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, 23-godišnjak iz Goričana, pod utjecajem alkohola u količini od 2,18 g/kg, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju na cesti. Zbog toga je došlo do udara u stražnji dio osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka s kojim je upravljao 53-godišnjak iz Šenkovca, a čije vozilo je uslijed udara sišlo van kolnika i udarilo u betonski stup javne rasvjete. Vozilom Hitne medicinske pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezeni su 53-godišnji vozač i putnica u njegovom automobilu, gdje je utvrđeno da su zadobili teške tjelesne ozlijede pa su zadržani na liječenju. Protiv 23-godišnjeg vozača slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica