Krađa u Prelogu i Kuršancu

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Razno/policajac03.jpg

Policijska ophodnja PP Prelog u Prelogu,na Trgu Slobode, 16. srpnja oko 3.15 sati, zatekla je dvojicu maloljetnika koji su nosili zvučnik. Mladići su privedeni u prostorije PP Prelog gdje je utvrđeno kako su 16. srpnja oko 2.50 sati u Prelogu, u Sajmišnoj ulici, sa pozornice gdje se održavao koncert rock grupe, otuđili spomenuti zvučnik u vlasništvu privatnog poduzeća iz Karlovca.

Foto: Ilustracija 

Policijska ophodnja PP Prelog u Prelogu,na Trgu Slobode, 16. srpnja oko 3.15 sati, zatekla je dvojicu maloljetnika koji su nosili zvučnik. Mladići su privedeni u prostorije PP Prelog gdje je utvrđeno kako su 16. srpnja oko 2.50 sati u Prelogu, u Sajmišnoj ulici, sa pozornice gdje se održavao koncert rock grupe, otuđili spomenuti zvučnik u vlasništvu privatnog poduzeća iz Karlovca. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Čakovcu.

U Kuršancu, u Međimurskoj ulici, 16./17. srpnja od 23.30 do 2 sati, nepoznati počinitelj je iskoristio nepažnju vlasnika, te iz otključane kuće otuđio domaći novac, zlatni nakit i šteku cigareta. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica