Teška krađa u Orehovici i Merhatovcu

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/razb.prozor.jpg

U Orehovici, u Ulici Zrinskih, 15. srpnja 1.30 do 1.50 sati, nepoznati počinitelj je podesnim predmetom razbio prozor na obiteljskoj kući, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio domaći i strani novac, te dva receivera sa pripadajućim daljinskim upravljačima.  

Foto: Ilustracija

U Orehovici, u Ulici Zrinskih, 15. srpnja 1.30 do 1.50 sati, nepoznati počinitelj je podesnim predmetom razbio prozor na obiteljskoj kući, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio domaći i strani novac, te dva receivera sa pripadajućim daljinskim upravljačima. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U Merhatovcu, 15./16. srpnja od 21 do 6 sati, nepoznati počinitelj je u dvorištu kuće podesnim predmetom nasilno skinuo metalne narbe sa vratiju kokošinjca, a zatim je otuđio dvanaest komada kokoši. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica