Ozlijeđeni biciklisti

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Prometne nesrece/zaweb_IMG_0080.jpg

U Peklenici, na raskrižju ulice Zrinskih i Cvjetne ulice, 5. kolovoza oko 19.05 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 65-godišnji vozač bicikla ušao u raskrižje, a da nije propustio sva vozila koja se kreću cestom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska.

 Foto: Ilustracija

U Peklenici, na raskrižju ulice Zrinskih i Cvjetne ulice, 5. kolovoza oko 19.05 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 65-godišnji vozač bicikla ušao u raskrižje, a da nije propustio sva vozila koja se kreću cestom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska. Zbog toga je prednjim dijelom bicikla udario u prednji bočni dio osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka s kojim je upravljala 28-godišnja vozačica. Uslijed udara bicikl sa prevrnuo a biciklista je pao na kolnik.
 

Vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede zbog kojih je zadržan na liječenju.
O prometnoj nesreći slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Policijska uprava međimurska zaprimila je 6. kolovoza obavijest liječnice iz Ambulante Prelog da je liječničku pomoć zatražio 60-godišnji muškarac koji je zadobio ozljede pri padu s bicikla prethodnog dana. Vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su mu okvalificirane teške tjelesne ozljede zbog kojih je zadržan na liječenju.
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da na kolniku lokalne ceste između Oporovca i Cirkovljana, 5. kolovoza oko 21 sat, oštećeni muškarac bicikl u kretanju nije držao na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika da sebe ne izlaže opasnosti, zbog čega je biciklom sišao van kolnika niz travnatu kosinu i prevrnuo se.
O prometnoj nesreći slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.
 



Stranica