Dvije krađe

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/novcanik.jpg

U Nedelišću, u Ulici maršala Tita, 7. kolovoza u vremenu od 15 do 15.15 sati, nepoznati počinitelj je iz nezaključanog osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, a suvozačevog sjedišta otuđio mušku torbicu u kojoj se nalazio crni preklopni novčanik sa dokumentima vlasništvo 49-godišnjeg muškarca iz Nedelišća.

Foto: Ilustracija

U Nedelišću, u Ulici maršala Tita, 7. kolovoza u vremenu od 15 do 15.15 sati, nepoznati počinitelj je iz nezaključanog osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, a suvozačevog sjedišta otuđio mušku torbicu u kojoj se nalazio crni preklopni novčanik sa dokumentima vlasništvo 49-godišnjeg muškarca iz Nedelišća. Počinitelj je otuđio osobnu iskaznicu, vozačku dozvolu, zdravstvenu iskaznicu, bankarske kartice, te nekoliko stotina eura i jedan mobitel, sve u vlasništvu oštećenog muškarca. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Sa polja zvanog "Močvarine" nedaleko Donjeg Kraljevca, tijekom noći 3./4. kolovoza, nepoznati počinitelj je iščupao i otuđio oko 140 kilograma paprike sa stabljikama vlasništvo 50-godišnjeg muškarca. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica