Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

Slika /Fotografije/Opcenite fotografije/Prometne nesrece/prometna2507Prelog.jpg

Na kolniku lokalne ceste između Cirkovljana i Preloga 18. kolovoza oko 18 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka kojem je isteklo važenje prometne dozvole, 45-godišnjak iz Čakovca 

 Foto: Ilustracija

Na kolniku lokalne ceste između Cirkovljana i Preloga 18. kolovoza oko 18 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka kojem je isteklo važenje prometne dozvole, 45-godišnjak iz Čakovca, pod utjecajem alkohola u količini od 1,20 g/kg, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju na cesti. Zbog toga je došlo do udara u osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka s kojim je upravljao 61-godišnjak iz Cirkovljana, a koji je skretao u lijevo na zemljanu površinu kolnika.

Vozilom Hitne medicinske pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezeni su 61-godišnji vozač i putnik u njegovom automobilu, gdje je utvrđeno da je vozač zadobio tešku tjelesnu ozljedu pa je zadržan na liječenju, a putnik laku tjelesnu ozljedu.

Protiv 45-godišnjeg vozača slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.  



Stranica