Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

Slika fotografije/opcenite fotografije/prometne nesrece/prometna_motor.jpg

U Čakovcu se 1. lipnja , oko 16 sati, u ulici Tome Masaryka, dogodila se prometna nesreća u kojoj vozač mopeda, registarske oznake ČK 912-EG, rođen 1956. godine iz Čakovca, upravljajući dok je u organizmu imao alkohola u količini od 0,78 g/kg, brzinu kretanja vozila nije prilagodio gustoći prometa zbog čega je nailaskom na kolonu vozila, u kočenju i izbjegavanju naleta na istu, izgubio nadzor nad upravljanjem vozilom te se prevrnuo na desni bok.

U Čakovcu se 1. lipnja , oko 16  sati,  u ulici Tome Masaryka, dogodila se prometna nesreća u kojoj vozač mopeda, registarske oznake ČK 912-EG, rođen 1956. godine iz Čakovca, upravljajući dok je u organizmu imao alkohola u količini od 0,78 g/kg, brzinu kretanja vozila nije prilagodio gustoći prometa zbog čega je nailaskom na kolonu vozila, u kočenju i izbjegavanju naleta na istu, izgubio nadzor nad upravljanjem vozilom te se prevrnuo na desni bok.
Privatnim vozilom vozač mopeda prevežen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je zadobio tešku tjelesnu ozljedu te je zadržan na liječenju.
Vozaču mopeda je Naredbom o određivanju mjere opreza privremeno oduzeta vozačka dozvola.
O prometnoj nesreći slijedi posebno izvješće ODO-u u Čakovcu.
 


Stranica