Teške krađe za vikend

U Čakovcu, je 29. svibnja, oko 20.50 sati, u ulici I. G. Kovačića 1E, nepoznati počinitelj je potiskivanjem nasilno otvorio prozor na ordinaciji u vlasništvu Doma zdravlja Čakovec, ušao u unutrašnjost, gdje je iz otključane ladice stola otuđio oko 50,00 kuna u raznim apoenima. Protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovec.

U Čakovcu, je 29. svibnja, oko 20.50 sati,  u ulici I. G. Kovačića 1E, nepoznati počinitelj je potiskivanjem nasilno otvorio prozor na ordinaciji u vlasništvu Doma zdravlja Čakovec, ušao u unutrašnjost, gdje je iz otključane ladice stola otuđio oko 50,00 kuna u raznim apoenima.
Protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovec.
 
Dana 29./30. svibnja, u vremenu od 22 do 16 sati, u Ivanovcu, u ulici Vladimira Nazora, na nogometnom igralištu NK "Mladost" Ivanovec, nepoznati počinitelj ili više njih izvršio je tešku iz kafića koji se nalazi u sklopu prostorija kluba.
Počinitelj je podesim predmetom razbio staklo dimenzija 46x27 cm na ulaznim vratima kafića, ušao u unutrašnjost, gdje je iz prostora šanka otuđio razne vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, više kutija raznih cigareta i oko 200,00 kuna u kovanicama, sve vlasništvo NK "Mladost" Ivanovec.
Materijalna šteta cijeni se na iznos od oko 1 000 kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.
 
Dana 29./30. svibnja, u vremenu od 20.15 do 6 sati, u Hodošanu, u Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj ili više njih izvršio je tešku krađu iz trgovine "Maja", u vlasništvu poduzeća "Poljogram" d.o.o. iz Hodošana.
Počinitelj je podesnim alatom slomio cilindričnu bravu na vratima skladišta trgovine, ušao u unutrašnjost, odakle je otuđio razne vrste cigareta, žestoka alkoholna pića, kavu, pelene, šampone, dezodoranse, prašak za pranje rublja, omekšivače, mesoreznicu marke "Perla AM 220" i digitalnu vagu marke "Motex".
Materijalna šteta cijeni se na oko 30 tisuća kuna, dok će se stvarna šteta utvrditi nakon zaprimanja odštetnog zahtjeva.
Protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.
 
U vremenskom razdoblju od 21. do 24. svibnja, u Kapelščaku, nepoznati počinitelj ili više njih izvršio je tešku krađu iz šahta za vodu vlasništvo ženske osobe rođene 1974. godine iz Kapelščaka.
Počinitelj je podesnim predmetom odvinuo lokot na poklopcu šahta za vodu, koji se nalazi ispred vikend kuće na neograđenom dvorištu oštećene, ušao u šaht te iz istog odšarafio i otuđio vodomjer.
Materijalna šteta cijeni se na iznos od 400,00 kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.
 
Dana 31. svibnja, u 7.10 sati, u prostorije Policijske uprave međimurske pristupila je muška osoba rođena 1949. godine iz Mihovljana, te prijavila da je tijekom noći otuđeno teretno vozilo registarskih oznaka ČK 647-CJ.
Provedenim policijskim izvidima utvrđeno je da je tijekom noći 31. svibnja 2009. godine, u vremenu od 1 do 7 sati, u Šenkovcu, u ulici Maršala Tita, nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu na način da je iskoristio nepažnju muške osobe rođene 1986. godine iz Mihovljana, koji je oko 01,00 sat, na dvorištu pekare "Friško" parkirao teretni automobil marke "Peugeot Partner" registarskih oznaka ČK 647-CJ, vlasništvo muške osobe rođene 1961. godine iz Mihovljana, te je originalnim ključem ostavljenim u kontakt bravio stavio vozilo u pogon i odvezao ga u nepoznatom pravcu. U vozilu se nalazila knjižica vozila i prometna dozvola.
Materijalna šteta cijeni se na iznos od 30 tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.
Dana 31. svibnja, u 14.25 sati, po policijskim službenicima Policijske uprave međimurske, u Čakovcu, u ulici Bana Josipa Jelačića, na poljskom putu pronađeno je otuđeno teretno vozilo te je nakon izvršenog očevida vozilo preuzeo prijavitelj.


Stranica