Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama -cesta između Macinca i Črečana

Slika fotografije/opcenite fotografije/prometne nesrece/Kontrola-brzine.jpg

Na kolniku lokalne ceste između Macinca i Črečana, 29. svibnja, oko 19.05 sati, vozač osobnog automobila registarske oznake ČK 574-CN, vlasništvo "Instalomont-Termocentar" d.o.o. Čakovec, rođen 1978. godine iz Nedelišća, upravljajući kada je u organizmu imao alkohola u količini od 1,48 g/kg,...

Na kolniku lokalne ceste između Macinca i Črečana,  29. svibnja, oko 19.05 sati, vozač osobnog automobila registarske oznake ČK 574-CN, vlasništvo "Instalomont-Termocentar" d.o.o. Čakovec, rođen 1978. godine iz Nedelišća, upravljajući kada je u organizmu imao alkohola u količini od 1,48 g/kg, brzinu kretanja automobila nije prilagodio osobinama ceste (zavoj), zbog čega je u desnom zavoju u zanošenju sišao izvan kolnika u lijevo, gdje je prednjim dijelom automobila udario u metalnu zaštitnu ogradu mosta, vlasništvo "Županijske uprave za ceste" Čakovec, a nakon toga je došlo do slijetanja istog u kanal.
Putnik iz automobila rođen 1979. godine iz Kotoribe, vozilom Hitne medicinske pomoći prevežen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je kod istog utvrđena teška tjelesna ozljeda te je zadržan na liječenju.
Vozaču rođenom 1978. godine iz Nedelišća izdana je Naredba o određivanju mjere opreza privremenog oduzimanja vozačke dozvole.
Protiv vozača slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.


Stranica