Zlouporaba opojnih droga

Policijski službenici Policijske uprave međimurske pristupili su provjeri identiteta za dvije osobe koje su sjedile na požarnim stepenicama dvorane Graditeljske škole Čakovec, 27. svibnja, u 11 sati, te je tom prilikom utvrđeno da se radi o maloljetnoj muškoj osobi rođenoj 1992. godine iz Koprivnice i maloljetnoj muškoj osobi rođenoj 1993. godine iz Zasadbrega.

Policijski službenici Policijske uprave međimurske pristupili su provjeri identiteta za dvije osobe koje su sjedile na požarnim stepenicama dvorane Graditeljske škole Čakovec, 27. svibnja, u 11 sati,  te je tom prilikom utvrđeno da se radi o maloljetnoj muškoj osobi rođenoj 1992. godine iz Koprivnice i maloljetnoj muškoj osobi rođenoj 1993. godine iz Zasadbrega.
Prilikom provjere identiteta policijski službenici su primijetili da iz prednjeg džepa hlača maloljetne muške osobe iz Koprivnice viri PVC prozirna vrećica, u kojoj se nalazila sasušena biljna materija nalik na opojnu drogu marihuanu.
Od maloljetne muške osobe iz Koprivnice je, uz izdavanje Potvrde o privremenom oduzimanju predmeta, oduzeta PVC vrećica sa sadržajem 2,2 grama opojne droge marihuane, za koju je testiranjem dobivena pozitivna reakcija na prisustvo THC-a, a ostatak će biti dostavljen u CZFIV "Ivan Vučetić" u Zagrebu.
Protiv maloljetne muške osobe rođene 1992. godine iz Koprivnice podnosi se kaznena prijava ODO-u za mladež, kao i optužni prijedlog Prekršajnom sudu.


Stranica