Prometne nesreće u Čakovcu i Savskoj Vesi

U Čakovcu, u Travničkoj ulici, 5. lipnja, oko 13.35 sati,dogodila se prometna nesreća u kojoj je dijete-pješak rođen 1998. godine iz Čakovca, neoprezno pretrčavao kolnik iza parkiranog autobusa registarske oznake ČK 900-EI, djelomično na kolniku, a da se prije stupanja na kolnik nije uvjerio da to može učiniti na siguran način, zbog čega je u istog udario prednjim desnim dijelom osobni automobil registarske oznake ČK 457-DA, vlasništvo "Instal-promet Kanižaj" d.o.o. iz Čakovca, s kojim je kolnikom Travničke ulice upravljala vozačica rođena 1973. godine iz Čakovca.

U Čakovcu, u Travničkoj ulici, 5. lipnja, oko 13.35 sati,dogodila se prometna nesreća u kojoj je dijete-pješak rođen 1998. godine iz Čakovca, neoprezno pretrčavao kolnik iza parkiranog autobusa registarske oznake ČK 900-EI, djelomično na kolniku, a da se prije stupanja na kolnik nije uvjerio da to može učiniti na siguran način, zbog čega je u istog udario prednjim desnim dijelom osobni automobil registarske oznake ČK 457-DA, vlasništvo "Instal-promet Kanižaj" d.o.o. iz Čakovca, s kojim je kolnikom Travničke ulice upravljala vozačica rođena 1973. godine iz Čakovca. Vozilom Hitne medicinske pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec preveženo je dijete-pješak, gdje je utvrđeno da je zadobio tešku tjelesnu ozljedu pa je zadržan na liječenju.
O prometnoj nesreći slijedi posebno izvješće.
 
Na raskrižju županijskih cesta te Radničke ulice u Savskoj Vesi, 7. lipnja, oko 20.30 sati,dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač osobnog automobila registarske oznake ČK 619-ES, rođen 1991. godine iz Ivanovca, krećući se kolnik Radničke ulice, dolaskom do raskrižja sa županijskom cestom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, sa automobilom ušao u raskrižje zadržavajući pravac kretanja, kojom prilikom je oduzeo prednost prolaska neregistriranom motociklu marke "Yamaha XV 125", s kojim je kolnikom županijske ceste upravljao vozač rođen 1984. godine iz Novog Sela na Dravi, poradi čega je došlo do udara prednjim desnim dijelom osobnog automobila u lijevi bočni dio motocikla.
Uslijed udara došlo je do prevrtanja motocikla i pada vozača te putnika, rođenog 1983. godine iz Novog Sela na Dravi, na kolnik.
Vozilom Hitne medicinske pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec preveženi su vozač motocikla i putnik, gdje su kod putnika okvalificirane teške tjelesne ozljede zbog kojih je zadržan na liječenju, dok su kod vozača motocikla okvalificirane lake tjelesne ozljede te je pušten kući.
Protiv vozača osobnog automobila iz Ivanovca slijedi podnošenje kaznene prijave.


Stranica