Dvije teške krađe u Čakovcu

U Čakovcu, 5. lipnja, oko 12.15 sati, u ulici Tome Masaryka, nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz skladišta poduzeća "Mi-mont" d.o.o. sa sjedištem u Čakovcu.

U vremenu od 6. do 8. lipnja, u Čakovcu, u ulici Tome Masaryka, nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz skladišta poduzeća "Mi-mont" d.o.o. sa sjedištem u Čakovcu.
Počinitelj je podesnim alatom prerezao žičanu ogradu dvorišta, došao do skladišta gdje je potiskivanjem odvojio dovratnik i vrata od zida i ušao u skladište, odakle je otuđio razne bakrene cijevi promjera 5-42 mm, 4 komada zimskih guma sa čeličnim naplatcima, aluminijski radijator, razne bakrene spojnice, razni alat i cijevi za klima uređaj.
Materijalna šteta cijeni se na iznos od oko 10 tisuća kuna, dok će se stvarna šteta utvrditi nakon inventure.
Protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.
  
U Zrinsko-Frankopanskoj ulici 6./7. lipnja, u vremenu od 18 do 6.30 sati,  nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz kancelarije za marketing poduzeća "Union UTD" d.d. sa sjedištem na rečenoj adresi.
Počinitelj je potiskivanjem skinuo prozor rečene kancelarije, na visini od 88 cm od tla, ušao u unutrašnjost, odakle je otuđio jedan LCD monitor, jedan pisač-printer i jedan mobitel marke "Nokia".
Materijalna šteta cijeni se na iznos od oko 2 tisuće kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.


Stranica