Teške krađe u Nedelišću i Turčišću

U Nedelišću, u Varaždinskoj ulici, 7./8. lipnja, u vremenu od 18.20 do 7 sati, nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz ambulante opće medicine vlasništvo ženske osobe rođene 1961. godine iz Nedelišća.

U Nedelišću, u Varaždinskoj ulici, 7./8. lipnja, u vremenu od 18.20 do 7 sati, nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz ambulante opće medicine vlasništvo ženske osobe rođene 1961. godine iz Nedelišća.
Počinitelj je podesnim alatom napinjanjem otvorio vrata zgrade, ušao u hodnik iz kojeg je ušao u ordinaciju, gdje je otuđio LCD monitor marke "LG" 19", razne komponente iz sistemske jedinice računala, 5 komada PVC medicinskih šprica, 150 komada medicinskih igala i 47 komada ampula lijeka "Normabel".
Materijalna šteta cijeni se na iznos od oko 3 tisuće kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.
 
U Turčišću, 7./8. lipnja, u vremenu od 22.15 do 10.30 sati, nepoznati počinitelj ili više njih izvršio je tešku krađu iz sportskog objekta NK "PMP Borac" Turčišće.
Počinitelj je podesnim alatom napinjanjem u predjelu brave otvorio ulazna metalna vrata, ušao u unutrašnjost, odakle je iza prostora šanka otuđio 8 litara raznih alkoholnih pića, neutvrđene količine piva, sokova, vina i mineralne vode i 100 kuna u raznim apoenima.
Materijalna šteta cijeni se na iznos od oko 1 200 kuna, dok će se stvarna utvrditi po zaprimanju odštetnog zahtjeva.
Protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.


Stranica