Teške krađe u Nedelišću, Štefancu, G. Kuršancu i Domašincu

Tijekom noći 11./12. lipnja, u vremenu od 23 do 6 sati, u Nedelišću, u Varaždinskoj ulici, nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz caffe bara "Krika", u vlasništvu muške osobe rođene 1952. godine iz Nedelišća...

Tijekom noći 11./12. lipnja, u vremenu od 23 do 6 sati, u Nedelišću, u Varaždinskoj ulici, nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz caffe bara "Krika", u vlasništvu muške osobe rođene 1952. godine iz Nedelišća.
Počinitelj je tjelesnom snagom nasilno otvorio prozor otvoren na kip sa stražnje strane objekta, ušao u unutrašnjost, gdje je otuđio 3 500 kuna u raznim apoenima te podesnim predmetom nasilno otvorio "Music box", vlasništvo poduzeća "Casino games" d.o.o. iz Šenkovca, odakle je otuđio 122 kune u kovanicama.
Materijalna šteta iznosi 3 622 kune, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.
 
Iste noći, u vremenu od 23 do 6 sati, u Nedelišću, u Varaždinskoj ulici, nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz ambulante opće medicine vlasništvo ženske osobe rođene 1961. godine iz Nedelišća.
Počinitelj je podesnim predmetom nasilno otvorio ulazna vrata, ušao u unutrašnjost gdje je iz ambulante otuđio računalnu jedinicu i 90 kuna u raznim apoenima.
Materijalna šteta cijeni se na iznos od 4 500 kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.
 
 U Štefancu, u ulici Zrinskih, 11. lipnja, u vremenu od 17 do 18 sati, nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz prostorija NK "Jadran" Štefanec.
Počinitelj je podesnim predmetom razbio staklo na prozoru prostorija Mjesnog odbora Štefanec, kroz nastali otvor ušao u unutrašnjost, gdje je nasilno otvorio vrata koja vode u prostorije nogometnog kluba iz kojih je otuđio sokove, pivo i žestoko piće.
Materijalna šteta otuđenjem iznosi 100 kuna, dok materijalna šteta nastala oštećenjem iznosi 1 500 kuna.
Protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.

U vremenu od 9. do 13. lipnja, u predjelu zvanom "Omeki" u blizini naselja Gornji Kuršanec, nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz vikend kuće u vlasništvu ženske osobe rođene 1966. godine iz Varaždina.
Počinitelj je podesnim alatom skinuo zaštitne letve sa prozora vikend kuće, ušao u unutrašnjost, gdje je konzumirao hranu i otuđio dva roštilja.
Materijalna šteta cijeni se na iznos od oko 500 kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.
 
U Domašincu, u ulici Pere Pintara, u vremenu od 12. do 14. lipnja 2009. godine, nepoznati počinitelj pokušao je izvršiti tešku krađu iz kuće u vlasništvu muške osobe rođene 1951. godine iz Domašinca.
Počinitelj je podesnim predmetom nasilno otvorio vrata ljetne kuhinje, ušao u unutrašnjost, gdje je ispreturao stvari ali nije ništa otuđio. Nakon toga počinitelj je podesnim predmetom razbio staklo na desnom krilu ulaznih vratiju kuće te načinio otvor dimenzija 32x117 cm, ali je od ulaska u kuću odustao zbog povika susjeda koji su čuli buku te se udaljio u nepoznatom pravcu.
Materijalna šteta nastala oštećenjem cijeni se na iznos od oko tisuću kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.


Stranica