Teške krađe u Čakovcu i Strahonincu

Slika fotografije/opcenite fotografije/kradja/kradja.jpg

U Strahonincu, u Čakovečkoj ulici, dana 13. kolovoza, oko 00.50 sati nepoznati počinitelj ili više njih pokušao je izvršiti tešku krađu iz ugostiteljskog objekta bistroa "Fokus" u vlasništvu muške osobe rođ. 1962. godine iz Gornjeg Kuršanca.

U Strahonincu, u Čakovečkoj ulici, dana 13. kolovoza, oko 00.50 sati nepoznati počinitelj ili više njih pokušao je izvršiti tešku krađu iz ugostiteljskog objekta bistroa "Fokus" u vlasništvu muške osobe rođ. 1962. godine iz Gornjeg Kuršanca. Počinitelj je "pajserom" nasilno napinjanjem pokušao otvoriti vrata koja vode sa terase u objekat, ali je u dovršenju kaznenog djela odustao. Protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.

U Čakovcu u Ulici Valenta Morandinija, dana 12./13. kolovoza u vremenu od 14 do 6.50 sati nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz kioska poduzeća "MP Hoblaj" sa sjedištem u Strahonincu. Počinitelj je podesnim alatom nasilno napinjanjem otvorio vrata kioska te iz unutrašnjosti otuđio 190 kuna iz ladice prodajne kase i četiri kilograma salame "jegera". Materijalna šteta cijeni se na oko 300 kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.


Stranica