Teške krađe

Slika fotografije/opcenite fotografije/kradja/Provaljena_vrata3.jpg

U Livadarskoj ulici u Pribislavcu tijekom noći 18./19.- kolovoza nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz bagera vlasništvo poduzeća "Tegra" iz Čakovca, na način da je podesnim predmetom nasilno skinuo lokot na rezervoaru iz kojeg je istočio 80 litara nafte. Materijalna šteta cijeni se na oko 600 kuna.

Foto: Ilustracija
U Livadarskoj ulici u Pribislavcu tijekom noći 18./19.- kolovoza  nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz bagera vlasništvo poduzeća "Tegra" iz Čakovca, na način da je podesnim predmetom nasilno skinuo lokot na rezervoaru iz kojeg je istočio 80 litara nafte. Materijalna šteta cijeni se na oko 600 kuna.
Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava nadležnom ODO-u u Čakovcu. 

U šumskom predjelu zvanom "Bijeli kipi" u blizini naselja Gornji Kuršanec u vremenu od 17. do 19. kolovoza nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz vikend kuće vlasništvo muške osobe rođ. 1966. iz Gornjeg Kuršanca. Tešku krađu izvršio je na način da je uporabom tjelesne snage otvorio vanjska vrata vikend kuće nakon čega je ušao u unutrašnjost odakle je otuđio vanbrodski motor i ribički pribor. Materijalna šteta cijeni se na oko četiri tisuće kuna.
Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava nadležnom ODO-u u Čakovcu. 


Stranica