Dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

U ulici Kralja Tomislava u Belici, jučer 27. kolovoza oko 07.55, dogodila se prometna nesreća u kojoj vozačica osobnog automobila registarske oznake ČK 834-BO, rođena 1967. godine iz Čakovca, brzinu kretanja vozila nije prilagodila osobinama ceste, već je u desnom zavoju izgubila nadzor nad upravljanjem vozilom i u zanošenju prešla sa vozilom na

U ulici Kralja Tomislava u Belici, jučer 27. kolovoza oko 07.55, dogodila se prometna nesreća u kojoj vozačica osobnog automobila registarske oznake ČK 834-BO, rođena 1967. godine iz Čakovca, brzinu kretanja vozila nije prilagodila osobinama ceste, već je u desnom zavoju izgubila nadzor nad upravljanjem vozilom i u zanošenju prešla sa vozilom na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, gdje je prednjim dijelom vozila udarila u prednji dio traktora registarske oznake ČK 747-AK sa pridodanom prikolicom preuređenom za traktorsku vuču, s kojim je iz suprotnog smjera upravljao vozač rođen 1952. godine iz Belice.
Vozilom hitne medicinske pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevežen je vozač traktora, gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede zbog kojih je zadržan na liječenju.
Sa osobnog automobila su skinute registarske pločice poradi oštećenja vitalnih dijelova za upravljanje.
Vozačici osobnog automobila izdan je obavezni prekršajni nalog a slijedi protiv iste i podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.
 
 
Na raskrižju Mihovljanske ulice u Čakovcu i Prvomajske ulice u Mihovljanu, jučer 27. kolovoza oko 19.25, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač osobnog automobila registarske oznake ČK 639-EL, rođen 1985. godine iz Mihovljana, krećući se kolnikom Mihovljanske ulice vršio skretanje u lijevo prema kolniku Prvomajske ulice, kojom prilikom je oduzeo prednost prolaska motociklu registarske oznake ČK 821-DM, s kojim je krećući se kolnikom Mihovljanske ulice iz suprotnog smjera upravljao i zadržavao pravac kretanja, vozač rođen 1987. godine iz
Čakovca, poradi čega je došlo do udara prednjim desnim dijelom automobila u prednji dio motocikla, pada vozača motocikla na prednji dio automobila a zatim na kolnik.
Vozač motocikla je vozilom hitne medicinske pomoći prevežen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su mu okvalificirane teške tjelesne ozljede zbog čega je zadržan na liječenju.
Protiv vozača osobnog automobila slijedi podnošenje kaznene prijave.


Stranica